Shipping and Returns

VARENS STAND NÅR DU SENDER RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt i webshoppen. Perioden regnes fra den dag, hvor varen er leveret. Varen skal returneres til FLEYE inden 14 dage efter købet er fortrudt.

Fortryder du købet skal denne fortrydelsesblanket anvendes - hent her

Senest 14 dage efter FLEYE har modtaget varen retur tilbagebetales beløbet til den bankkonto du har angivet på fortrydelsesblanketten.

Omkostninger til returnering af varen skal du selv betale.

Bemærk at varer købt på tilbud ikke tages retur.

FLEYE kan annullere en ordre, hvis ikke det er muligt at levere den bestilte vare. Du vil blive orienteret, såfremt dette sker og enhver betalingsreservation vil blive annulleret.

REKLAMATIONSRET

I henhold til købeloven har du 2 års reklamationsret. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug produktet.

Ved reklamation skal du rette henvendelse til:

FLEYE ApS

Thorsbrovej 22

2640 Hedehusene

CVR nr. DK26606004

E-mail:                 web@FLEYE.DK

Telefon:              +45 5373 8750

Telefontid:       Hverdage ml. 9 – 15, fredag dog ml. 9 – 14.

Du skal kontakte vores kundeservice og må ikke sende varen retur førend du har fået instruktioner fra os!

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.