Terms and Conditions

OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN

FLEYE ApS

Thorsbrovej 22

2640 Hedehusene

CVR nr. DK26606004

E-mail: web@FLEYE.DK

Telefon: +45 5373 8750

Telefontid: Hverdage ml. 9 – 15, fredag dog ml. 9 – 14.

HANDELSBETINGELSER

Leveringsbegrænsninger: Der leveres udelukkende til lande inden for EU. Alle forsendelser leveres med GLS til en pakkeshop nær dig.

Betaling: Der kan betales med dankort, visakort, Mastercard, Stripe og paypal. Betalingen vil blive gennemført samtidig med at varen afsendes fra FLEYE.

Leveringstid: Din ordre vil blive behandlet indenfor 1-2 dage, på alle hverdage og afsendes straks herefter.

Leveringsomkostninger: Der leveres fragtfrit til alle lande inden for EU.

PERSONDATA VED KØB

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Mobiltelefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos FLEYE ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for FLEYE ApS samt vores Kundeservice- og Finansafdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.FLEYE.dk er Direktøren.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.FLEYE.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde hos FLEYE ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FLEYE ApS.

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice pr. mail eller telefon +45 5373 8750. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,

Carl Jacobsens vej 35,

2500 Valby,

telefon 41 71 50 00,

eller læs mere om dine klagemuligheder på: http://www.kfst.dk, eller på http://ec.europa.eu.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved at klikke på kundeservice øverst på denne side. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice via Kundeservice eller tlf. (+45) 5373 8750.

Man-tor: 09 – 15

Fredag: 09 – 14

Vi beder dig have dit ordrenummer klar